Ștergerea contului și a datelor
Aplicația mobilă CleverStore și www.sanaplus.ro — ștergerea contului și a datelor personale
Această pagină explică cum poți șterge contul creat în aplicația mobilă CleverStore (publicată pe Google Play și App Store de Clever Applications Srl) sau pe www.sanaplus.ro, împreună cu datele personale asociate. Poți face acest lucru singur, oricând, fără să ne contactezi.
- Aplicație
- CleverStore (www.sanaplus.ro)
- Dezvoltator
- Clever Applications Srl
- مراقب البيانات
- Cleverstore.ro Srl RO42061518 J05/2019/002908050
- جهة الاتصال لحماية البيانات
- info@sanaplus.ro
Ștergerea contului din aplicație
- Deschide aplicația CleverStore și autentifică-te.
- Intră la Cont → Confidențialitate și date personale.
- Apasă „Șterge contul meu”, introdu parola și confirmă.
Ștergerea contului de pe site
- Autentifică-te pe www.sanaplus.ro cu aceeași adresă de e-mail pe care o folosești în aplicație.
- Deschide Contul meu → Confidențialitate și date personale.
- Folosește „Șterge contul meu” și confirmă cu parola.
Solicită ștergerea prin e-mail
Dacă nu mai ai acces la cont, scrie-ne de pe adresa de e-mail cu care a fost creat contul și îl vom șterge în cel mult 30 de zile. info@sanaplus.ro
Ce se șterge și ce se păstrează
- Se șterg imediat și ireversibil: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresele de livrare și facturare, lista de dorințe, produsele vizualizate recent, consimțămintele de marketing și datele de autentificare. Contul nu mai poate fi folosit.
- Se păstrează anonimizat: facturile și evidența comenzilor, fără date personale, pe perioada cerută de legislația fiscală din România (5 ani).
- Poți cere și ștergerea anumitor date fără a închide contul, prin e-mail.
Detaliile complete se află în سياسة الخصوصية.